Minyak Pengasih Zaman Moden Phero-X

Phero-x™ merupakan minyak pengasih zaman moden yang bebas dari unsur syirik,jampi serapah dan jin syaitan.Phero-x merupakan wangian berhormon pheromone yang sangat popular sejak 2007 lagi.Jangan hairan jika anda belum pernah mendengarnya.Ini kerana Phero-x™ ini dijual secara ekslusif dan biasanya pelanggan kami akan merahsiakannya sebagai ‘senjata rahsia memikat wanita’.

phero x original

Phero-x™ yang dihasilkan daripada pheromone sintetik manusia berkualiti tinggi ini telah diuji secara saintifik dan telah mendapat ribuan testimoni dan pujian dari pengguna-penggunanya.Tidak hairanlah jika sekarang Phero-X sangat dikenali ramai dan merupakan pheromone paling laris dan pheromone paling berkesan di Malaysia,Indonesia,Brunei dan Thailand.Ini kerana pheromone yang di gunakan sangat sesuai dengan orang-orang di Asia.Walaubagaimanapun,Phero-X merupakan satu-satunya pheromone yang dijual di pasaran US dan mendapat tempat di hati penggemar pheromone di sana.

 

BAU PHERO-X UNIK

Bau yang dihasilkan apabila wangian bercampur pheromone adalah sangat unik.Jika ia dipakaikan pada orang yang berbeza,lepas beberapa minit anda akan sedar yang baunya berubah dan unik.Orang yang berbeza menghasilkan bau yang berbeza.Ini lah keunikan pheromone pada phero-x yang sagat berkualiti tinggi.Ini terjadi kerana pheromone yang ada pada Phero-x akan menyerlahkan pheromone semula jadi yang ada di badan kita.

phero x

 

SEMUA LELAKI ADA PHEROMONE

Semua lelaki ada pheromone semulajadi yang tersendiri.Pheromone dikeluarkan melalui liang-liang peluh lelaki dipercayai mempengaruhi ‘aura memikat’ seseorang lelaki itu.Sebab itulah Cinta bukanlah hanya dari paras rupa sahaja.Anda pernah lihat lelaki yang tidaklah sekacak mana tapi memiliki daya tarikan terhadap wanita yang tinggi? Ramai wanita sukakannya.Ramai yang senang dan mudah untuk mesra dengannya.Kenapa anda tidak? Ini adalah kerana kadar pheromone sesorang itu berbeza-beza.Dan majoriti lelaki zaman sekarang memiliki kadar pheromone yang rendah dan hampir kepada tiada.

phero-x

Pheromone semulajadi yang dihasilkan oleh badan anda telah terhapus kerana penggunaan bahan kimia pada sabun,deodoran dan lain-lain lagi.Antara faktor lainnya adalah mungkin dari sumber pemakanan dan toksin yang ada dalam badan.Pheromone juga boleh terlindng kerana bakteria yang ada pada peluh seseorang itu.Sebab itulah saintis di barat terutamanya Saintis-saintis dari Russia,Morgan Labs LLC mencipta Phero-X™.

 

BAGAIMANA PHEROMONE DARI PHERO-X BERTINDAK BALAS

pheromone phero x bertindak balas

Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.

Disebabkan kandungan Pheromone jenis Androstenone yang tinggi dan Phero-X, maka kesan-kesan yang akan diperolehi adalah :-

1. Aura
Aura kelelakian akan menjadi tinggi secara mendadak… Kerana hormon Androstenone ini akan menyebabkan minda bawah sedar pemakai tahu bahawa hormon kelelakiannya ditahap maksima.

2. Orang sekeliling
Orang sekeliling akan tertanya-tanya di dalam hati… Bau apa yang mereka hidu… Diri sendiri pun akan pelik dan tertanya-tanya bau apa.Sedangkan anda memakai Phero-X™.

3. Mesra
Kenapa orang yang berada dalam jarak 1 hingga 5 kaki akan lebih mesra setelah mengenali anda dalam 2-5 minit pertama?Jangan pelik kerana Androstenone mengubah minda bawah sedar orang yang berada disekeliling menjadi lebih peramah dan terbuka…

4. Menstrual/Kesuburan
Hormon Androstenone yang dihidu wanita, akan membuatkan perkitaran haid wanita menjadi teratur. Tahap kesuburan mereka juga akan berada dalam tahap optimum. Ini adalah kesan akibat menghidu Androstenone.

 

CARA GUNA PHERO-X

Mula-mula titiskan 2-3 titis di pergelangan tangan anda.Di bahagian nadi lengan.( Note: Please… titis dalam jarak 2-3 cm.Penitis kaca jangan kena kulit ) . Kemudian lagakan kedua-dua belah tangan.Sapu dan sapukan juga di bahagian nadi di leher anda dan kawasan belakang cuping telinga.

Tunggu Phero-X™ bertindakbalas dengan hormon yang akan dirembeskan oleh kulit anda melalui liang peluh.
Sebab itu bau-nya akan berbeza-beza antara satu individu dengan individu yang lain.

Pada baju/pakaian pula baunya mungkin tidak akan berubah sangat…

Phero-X™ tahan sehingga 6-8 jam pada badan atau kulit. Tetapi,kalau pada pakaian ia tahan lebih lama iaitu 1-2-3 hari bergantung pada hawa / kepanasan suhu bilik. Lebih sejuk kawasan tu lebih lama ia bertahan.

JOM DAPATKAN PHERO-X SEKARANG!

JADI HERO DALAM PIKAT MEMIKAT WANITA!

phero-x

PHERO-X™

Made In Russia by Morgan Labs LLC

5ml pheromones

RM80 sahaja

 

# PENGHANTARAN ADALAH RAHSIA

#PENGHANTARAN MENGGUNAKAN POSLAJU SAMPAI 1 ATAU 2 HARI

#ATAU CASH ON DELIVERY DI TEMPAT ANDA PADA HARI SAMA