ANDA PERNAH GUNA MINYAK PENGASIH DARI BOMOH?

Sudah-sudahlah bergantung dengan jin syaitan dan segala mentara yang anda.Minyak pengasih,minyak senyonyong, dan segala jenis minyak yang berunsurkan syirik dan kurafat semua tu adakah boleh buat anda bahagia?

Ramai yang terlanjur dengan perkara-perkara syirik sebegitu hanya kerana nak mencari kebahagiaan,cinta dan lain-lain.Tetapi dalam tidak sedar mengorbankan kebahagiaan anda di akhirat.

INI SEMUA BODOH!

YES BRO! SANGAT BODOH!

Maafkan saya,saya bukan emosi melulu.Tetapi sejak saya meniaga hampir 10 tahun ini.Saya dah jumpa ramai pelanggan yang pernah terjerumus dalam perkara-perkara seperti ini dan untuk pengetahuan anda semua.Mereka bukan sahaja tak bahagia malah merana seumur hidup! Dan sebab inilah kami punya passion sangat tinggi dalam berkongsi benda yang kami ada ini.Benda ini bukan sahaja boleh tambah nilai hidup anda lebih baik,malah anda tidak perlu mengorbankan akidah dan sekaligus tidak perlu mengabaikan akhirat anda!

Bayangkan tanpa jampi serapah atau minyak pengasih bomoh anda boleh menawan gadis-gadis di sekeliling anda?

Bayangkan tanpa amalan-amalan kurafat anda boleh pikat gadis kemudian menjadikan dia isteri anda?

Bayangkan tanpa perlu menanam apa-apa dirumah anda boleh buatkan isteri anda sentiasa tergoda?

Bayangkan tanpa perlu hembus ke muka pelanggan,pelanggan akan terpaku dan lebih fokus dengan apa yang anda cuba sampaikan?

Bayangkan kehadiran atau keterampilan anda dirasai oleh orang disekeliling anda sehinggakan perhatian sepenuhnya terhadap anda?

Bayangkan orang ramai mudah mesra dan dan sangat selesa di samping anda?

DAN MUNGKIN LEBIH DARI APA YANG ANDA BAYANGKAN..

 

Apa yang cuba kami kongsikan dengan anda ini semualah adalah berdasarkan kajian sains, dan pengalaman kami bersama pelanggan-pelanggan yang dah hampir 10 tahun

Sebenarnya apa yang anda cari ada TARIKAN.Tarikan atau PERHATIAN terhadap anda.Disebabkan tiada tarikan dan perhatian inilah anda susah henda memikat dan menggoda.Ramai diluar sana yang masih bujang bukan kerana tdak hensem atau tidak bergaya.Tapi sebab tiada aura tarikan dan susah hendak dapatkan perhatian orang.

Apa yang kami kongsikan ini bukanlah sesuatu yang baru.Ia telah dimili oleh ramai jejaka-jejaka diluar sana sejak 10 tahun lalu.Oleh kerana pasarannya sangat ekslusif dan pengguna sendiri tidak mahu berkongsi ‘senjata rahsia’ yang mereka ada,jadi benda ini tidak sampai pada pengetahuan anda.

Untuk pengetahuan anda,kami dah bantu(dengan izin ALLAH) ramai pelanggan di luar sana yang bermasalah seperti berikut :

BUJANG DAN SUSAH DAPAT JODOH

LELAKI YANG NAK MEMIKAT DAN MENGGODA WANITA

JUMPA RAMAI AWEK TAPI AKHIRNYA KENA TINGGAL

SUAMI YANG TAK PANDAI GODA ISTERI

SUAMI YANG ADA MASALAH RUMAH TANGGA NAK DAPATKAN PERHATIAN ISTERI SEMULA

LELAKI YANG BEKERJA DI PEJABAT,KERJA KUAT TAPI TAK NAIK-NAIK PANGKAT

PENIAGA-PENIAGA MLM / JUALAN LANSUNG YANG SUSAH NAK PIKAT PELANGGAN

Dan macam-macam lagi..

TAK PERLU JAMPI SERAPAH AYAT PENGASIH

HANYA GUNA PHEROMONE SAHAJA !

Pheromone adalah hormon yang dikeluarkan secara semulajadi badan tubuh pada waktu subur, dan disebarkan melalui udara untuk menarik lawan jenis dari species yang sama.

Pernahkah anda bertemu dengan seseorang yang memberikan rasa selesa dan tenang ketika di berada dekat dengan anda. Dimana dengan berada dekat dengannya kita juga merasakan tertarik,suka,selesa,seronok,dan seronok dengar perbualannya, walaupun mungkin secara rasional ada banyak orang lain yang mungkin lebih hensem,bergaya dan lebih menyeronokkan??? Atau mungkin andapernah jumpa dengan ada diantara rakan anda yang kalau dalam ramai-ramai lelaki, gadis-gadis mudah dekat dengan dia.Tapi tak lah sehensem mana.Tak kiralah sebagai kawan atau sebagai kekasih.

Pheromone adalah jawapannya,Pheromone dihasilkan secara semulajadi dan keluar melalui liang-liang peluh ditujukan kepada spesies yang sama berlawanan jenis, Ya semulajadi.Hormon semulajadi ini menjadi faktor kimia dalam memikat dan menggoda lawan jenis. Pheromone merupakan persenyawaan kimia semulajadi yang telah dijumpai oleh saintis-saintis barat ada pada setiap serangga, haiwan dan manusia.Malangnya kadar hormon ini pada setiap lelaki adalah berbeza-beza dan majoritinya adalah pada kadar yang sedikit sahaja.

Antara faktornya adalah penggunaan sabun badan yang dihasilkan dari bahan-bahan kimia,penggunaan deodorant dan lain-lain lagi.Jadi saintis-saintis barat telah mencipta hormon pheromone yg dihasilkan dari bahan semulajadi dan sintetik untuk meningkatkan kadar pheromone seseorang itu.

Di Malaysia,kebanyakannya pheromone yang diimport dihasilkan dari bahan-bahan sintetik yang lebih power dan halal untuk di gunakan. (dari bahan semulajadi bermaksud daripada haiwan)

Akan tetapi berhati-hati dengan pheromone tiruan yang berlambak-lambak di pasaran Malaysia dengan pelbagai nama.

Nak tahu lebih lanjut tentang hormon Pheromone yang sangat power , dah jual sejak lebih 10 tahun di Malaysia dengan rangkaian pelanggan setia yang sangat-sangat ramai dan repeat orders yang sangat-sangat tinggi kerana sangat berkesan.Dan yang paling penting Original dan sangat sesuai dengan oran-orang Asia?